Glavér som betyder pigg & levnadsglad på jämska är en enkel blogg om vardag, loppisar, ideer, hunden Thure, Lchfmat på mitt sätt och annat som gör vardagen lite vackrare och roligare.
Välkommen att kika in!

Idet enkla bor det vackra

tisdag 21 juli 2015

Underbart

Nu är jag inne på vecka två av en härlig semesterledighet. Har hunnit med en del redan. Min älskade sambo har byggt en ny och större altan. Och jag är lycklig. Så fint det blev! 

Jag och min väninna anordnade en tvådagars loppis som blev en succé större än vi väntat oss. Det var lång kö utanför g:a brandstationen redan när vi öppnade portarna kl 11.00 så nu har vi blodad tand inför nästa år. Tusen nya idéer. Läs mer här http://www.ltz.se/jamtland/krokom/loppis-i-gamla-brandstationen
En annan trevlig händelse är att sommargästerna har anlänt. Jag formligen älskar dom och har länge sagt att jag verkligen skulle vilja bli fårbonde. Underbara djur. Ett litet lamm vägrade följa med på promenaden hit längst vägen. Den fina damen valde istället att åka bil med mig❤️ Inte mig emot

Nu går dom nere på våran äng och betar å bråkar och jag tar alla chanser att gå dit och mysa med dom. Tur det finns en bonde i byn som släpper dom på bete här. 
Ha en fin dag❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar