Glavér som betyder pigg & levnadsglad på jämska är en enkel blogg om vardag, loppisar, ideer, hunden Thure, Lchfmat på mitt sätt och annat som gör vardagen lite vackrare och roligare.
Välkommen att kika in!

Idet enkla bor det vackra

söndag 28 oktober 2012

En bra dag

En lååååång och fin dag börjar gå mot sitt slut. Tycker denna dag gått sakta och ändå har jag gjort så mycket. Är det den "magiska timmen" som gör det. Vad vet jag. Lång, spännande och väldigt mysig på många sätt har den varit.

Spännade då jag varit t staden och gått på loppis med mina vänner. Fick krama om dottern då hon var där och hade ett bord. Hittade en del fynd, däribland ett par Timberland MukLuk som jag köpte för en spottstyver mot butikspris. Ja loppis det e grejer det!

dagens fynd


Mysigt för att när jag kom hem tog jag och Thure och åkte till skogen på en promenad. Det är ett bland det mysigste jag vet. Älskar våra skogsturer. Ännu bättre när sambon är med.(är liiite rädd att det ska komma en björn) Men han och sonen jagade älg i dag så vi fick fara själv.

Nu sitter jag i soffan med ljus och tittar på tv. Nedanför ligger Thure och sover och drömmer.Grabbarna har gått upp och jag blir nog kvar här nere ett tag. För jag "råkade" somna efter maten och sov två timmar. Ja så kan det gå.
Ha en fin kväll allihopa.

Lill "tuten" 

2 kommentarer:

 1. Nån som ser lite trött och helt enkelt bedårande ut på samma gång?
  Jag vet inte heller vad som hände med den där extratimmen, jag tyckte inte alls att jag fick något mer gjort!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Bra fynd du gjorde på loppisen, jag såg faktiskt skymten av dig.
  Gillar ditt "soprumms-fynd" oxå. Ibland ska man ha tur.
  Hadé gott.
  //m

  SvaraRadera