Glavér som betyder pigg & levnadsglad på jämska är en enkel blogg om vardag, loppisar, ideer, hunden Thure, Lchfmat på mitt sätt och annat som gör vardagen lite vackrare och roligare.
Välkommen att kika in!

Idet enkla bor det vackra

torsdag 7 april 2011

varva ner är lättare sagt än gjort

Nu har jag inte bloggat på flera dagar. Denna vecka har verkligen gått i 150 knyck. Då är det skönt att det  vankas helg:-) 
Det blir en lugn "fixa&trixa" hemmahelg då jag har en del jag vill göra. När man drar igång projekt "byta rum" brukar det bli lite efterarbete....om ni förstår vad jag menar:-) Högar med vad-gör-jag-med-detta ligger lite här var och div saker som man inte vet vart man ska lägga men som man vill ha kvar. skulle behöva ett större förråd.
Ett gammalt fönster som ska bli dörren på ett skåp ligger och väntar på att bli vitt. Det kanske kan få sig en omgång i helgen. Det finns alltid att pyssla med och tur är väl det. För solen verkar lysa med sin frånvaro och då kan man ju lika gärna vara inne och pyssla.
Hur ska ni andra spendera helgen?

4 kommentarer:

 1. Fixa före och efterbilder!!!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Roligt ma litte projekt, pröve fiskelyckan på Harvattne, man de vårrte bare en par fiska,blååst som s-n...väntar in ev fremmene fr stan. Tänk testa litte gott vin, i övrigt e je bare lat å bare finns. Trevlig lördakväll! Kram fr grannkaringa

  SvaraRadera
 3. Får dessvärre inte bredbandet att fungera. :( Enda tispet jag hittar just nu är "worlwidelabel". Sök på den, kanske har de multifärgade satser namnband?
  /Krajamaria

  SvaraRadera
 4. worldwidelabel ska det vara!
  /maria

  SvaraRadera